eur:
395.74
usd:
371.98
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A vécébe zárva töltötte az éjszakát az operaház valódi fantomja

A tallinni Nemzeti Operaház illemhelyén töltötte az éjszakát és következő napot egy zenekedvelő idős hölgy, akit véletlenül bezártak a helyiségbe a vasárnapi előadás után.

A 84 éves nyugdíjas zenetanárnő úgy döntött, hogy betér a mosdóba, miután végigülte Rossini Hamupipőke című vígoperájának három és félórás előadását - közölte Eero Raun, az opera igazgatójának tanácsosa.

Miközben a közönség elhagyta az épületet, egy alkalmazott lekapcsolta a világítást és bezárta a mosdókat, miközben elmulasztott meggyőződni arról, van-e valaki a helyiségben.

A hölgyet húsz óra múlva találták meg, amikor a személyzet már a hétfői előadásra készült. Azonnal kórházba szállították, mert beütötte a fejét, amikor a sötétben megpróbált kijutni a mosdóból.

"Nagyon kellemetlen. Személyesen látogattam meg, elmondhatom, jól van. Rendszeres operalátogatónk, személyesen is ismerem" - mondta el Eero Raun.

Az opera belső vizsgálatot indított az ügyben és elbocsátották az alkalmazottat, aki megsértette a szabályzatot, amely tiltja a mosdók kulcsra zárását. A vezető szerint nem ez volt az eset, hogy nézők rekedtek az opera bezárt mosdójában.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×