eur:
394.53
usd:
370.39
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

A móri gyilkos újabb áldozatát találták meg a rendőrök?

A móri mészáros néven elhíresült N. László újabb áldozatát találták meg a rendőrök a Pest megyei Páty és Budakeszi között egy erdőben - értesült a HavariaPress.

Az áldozat egy 1997-ben eltűnt férfi, aki a fóti belügyi bázis gondnoka volt. A férfi azután tűnt el, hogy el akarta adni vadászpuskáját, ezért újságban is meghirdette a fegyvert. Mint utóbb kiderült, erre a hirdetésre jelentkezett N. László, aki a fegyver kipróbálása címén az erdőbe csalta az eladót, majd megölte, és elásta a holttestet.

N. László a tavaly februári őrizetbe vétele után beszámolt a rendőröknek a történtekről. Ez alapján a rendőrök tavaly nyáron meg is találták és kihantolták az áldozat holttestét, akit a különleges, dollár mintás nadrágtartójáról és kulcscsomójáról azonosítottak.

Nemrég fejeződött be a férfi DNS azonosítása, ami alapján bizonyosnak tűnik, hogy a Páty határában talált holttest azonos az 1997-ben eltűnt férfival.

Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozóiroda szóvivője az InfoRádiónak elmondta: folyamatban lévő nyomozásról nem nyilatkozhat, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesüléseket.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×