A popsztárok is beszálltak az amerikai elnökválasztási versenybe

Infostart
2008. január 17. 20:20
A Fall Out Boy nevű amerikai rockzenekar is beszállt az amerikai elnökválasztási vetélkedésbe, miután a banda basszusgitárosa, Pete Wentz beleegyezett, hogy az egyik demokrata induló, Barack Obama támogatására használja fel népszerűségüket.

Pénzgyűjtő gálát rendez Barack Obama demokrata szenátor támogatására a Fall Out Boy amerikai rockegyüttes, amely ezzel letette a garast az amerikai elnökválasztáson induló politikusok egyike mellett.

Az esemény február elsején lesz a chicagói Lakeview Broadcasting Company szervezésében. Az eseményen Pete Wentz basszusgitáros mellett jelen lesz a Fall Out Boy-beli egyik társa, Patrick Stump is, aki DJ-ként működik majd közre.

A támogatói összeget leszurkolók a nem mindennapi élmény mellett egy, Pete Wentz által tervezett pólóval is gazdagodnak majd.

Némileg ronthat az akció hatékonyságán, hogy azt a zenekar tagjai is elismerik, hogy rajongóik nagy része 18 év alatti, azaz még nem szavazhat, ám abban reménykednek, hogy a tinédzsereken keresztül azok szüleire is hatni tudnak.