Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Bőkezűen jutalmazza kislánya megmentőit Johnny Depp

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Titokban tett látogatást Johnny Depp abban a brit kórházban, ahol tavaly megmentették a kislánya életét. A színész egymillió fontot (csaknem 337 millió forintot) ajándékozott a felújításra szoruló intézménynek.

A legutóbb Arany Glóbusz-díjjal elismert színész a múlt héten meghívta a Great Ormond Streeti kórház öt dolgozóját, orvosokat és ápolókat új filmje, a Sweeney Todd bemutatójára, de nem ez volt az első akciója itt.

Johnny Depp, A Karib-tenger kalózai sztárja november végén Jack Sparrow kapitánynak öltözve titokban négy órát töltött a kórházban, és meséket olvasott fel a kis betegeknek.

A hollywoodi sztár kislánya, Lily-Rose tavaly márciusban került be a Great Ormond Streetre E. coli-fertőzéssel, ami miatt leálltak a veséi.

A gyerek minden bizonnyal akkor fertőződött meg a baktériummal, amikor az éppen új filmjét forgató apjával, és anyjával, Vanessa Paradisszel néhány hétig egy bérelt kúriában lakott az angliai Richmondban.

Nem zárták ki, hogy meghal

Lily-Rose állapota gyorsan romlott, még a forgatást is le kellett állítani betegsége miatt, hiszen édesapja el se mozdult kórházi ágya mellől. Az orvosok azt sem zárták ki, hogy a kislány meghalhat.

"Ez volt a legrémisztőbb dolog, amit valaha átéltünk. Maga volt a pokol" - emlékezett vissza kislánya betegségének idejére a színész, majd hozzátette: a Great Ormond Streeti kórház egyszerűen remek.

A kórháznak az utóbbi időben nemcsak Johnny Depp, de A Karib-tenger kalózait legyártó Disney is jelentős összeget ajánlott fel: a stúdió 10 millió fonttal támogatta az intézményt, amely felújításra szorul. A rekonstrukció elvégzéséhez 170 millió fontra van szükség.

Időközben a Sweeney Todd rendezője, Tim Burton azt tervezi, hogy frigyre lép kedvesével, Helena Bonham Carterrel, akitől már két gyereke van.