eur:
394.07
usd:
368.66
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Producerével vigasztalódott az énekesnő; rács mögött lévő férje féltékeny

Lemezének producerével mulatott egy szállodai szobában Amy Winehouse, akinek férje továbbra is előzetes letartóztatásban van.

A 24 éves énekesnő producerével, Mark Ronsonnal egy éjszakába nyúló lemezfelvételen vett részt. A szőkére festett hajú Amy Winehouse és a 32 éves férfi már a felvételek során remekül érezték magukat, együtt ettek jégkrémet, majd egy nyugat-londoni elegáns szállodába mentek.

Egy szemtanú szerint egy szobát vettek ki a hotelben Mark Ronson nevén, és az énekesnő csak másnap napközben hagyta el a szállodát.

Ismerőseik szerint a pár elválaszthatatlan mostanában, ez pedig nagyon zavarja Amy Winehouse előzetes letartóztatásban lévő férjét, Blake Fielder-Civilt.

"Ideges és mérges amiatt, hogy ennyire összemelegedett felesége a producerrel. Attól fél, hogy Amy-ben és Markban sokkal több a közös, mint benne és feleségében, és aggódik, hogy lecsapják a kezéről Amy-t" - mondta a férfi egyik barátja.

Blake Fielder-Civil a vádak szerint egy társával együtt bántalmazott egy férfit 2006 júniusában, majd később egy jelentős összeggel megpróbálta megvesztegetni az áldozatot, hogy vonja vissza az ellenük tett feljelentést, és hagyja el az országot. A férfi november óta előzetes letartóztatásban van, és tárgyalásáig a rács mögött is marad.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×