eur:
394.05
usd:
365.67
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Állatkínzás Érden: baltával vágta fejbe a kutyáját

Baltával kétszer fejbe vágta kutyáját egy érdi férfi, majd a vele szemben intézkedő rendőrökre is rátámadt. Az állatkínzó ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt is eljárás indult.

Az 53 éves férfi még vasárnap délután bántalmazta a kutyáját. Amikor a szomszédja emiatt rászólt, bezárkózott a lakásába, majd a kiérkező rendőrökre egy félméteres betonvassal támadt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az egyik intézkedő rendőr és az állatkínzó férfi is nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az érdi férfivel szemben állatkínzás bűncselekménye mellett hivatalos személy elleni erőszak miatt is eljárás indult.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×