Orális szex az utastársak szeme láttára

Infostart
2008. január 12. 19:00
Sokkolta a Brazíliából Londonba tartó repülőgép utasait, hogy egy orosz hölgy mindenki szeme láttára kezdte el kielégíteni alkalmi partnerét.

A 41 éves Szergej Gorlov és az 59 éves Olga Bezmelnyicina ugyanannál a szentpétervári, teát és kávét forgalmazó vállalatnál dolgozik, de csak akkor ismerte meg egymást, amikor a cég Brazíliába küldte őket, hogy kóstolják végig a kávébabkínálatot.

Útban hazafelé szálltak fel a Londonba tartó légi járatra, amely zsúfolásig megtelt utasokkal, mintegy 350-en utaztak a fedélzeten, köztük gyerekek is. A két orosz a gép hátuljában foglalt helyet, egymás melletti ülésen.

Útközben a közelükben ülő utasok szóltak a légi kísérőknek, hogy az alkalmi pár illetlen dolgot művel. Amikor az egyik stewardess hátra ment, azt látta, hogy az orosz hölgy Szergej Gorlov ágyéktájéka fölé hajolva tevékenykedik. A légi kísérő erélyesen felszólította a szemérmetlen utasokat, hogy bírjanak magukkal.

Nem sokkal később azonban ismét panaszkodtak az utasok, ekkor ugyanis Olga Bezmelnyicina a kezével matatott a férfi lehúzott slicce mögött. A második felszólításra már ezt is abbahagyta, a pár azonban így sem úszta meg az őrizetbe vételt, amelyre a londoni repülőtéren került sor.

Mindkét orosz állampolgár ügyvédje arra hivatkozott, hogy védence túl sokat ivott, ezért ragadtatta magát a meggondolatlan, közszeméremsértő cselekedetre. A tárgyalás után mindkét orosz folytathatja útját Szentpétervárra.