eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Sírjából ásta ki legkedvesebb barátját

Nem tudott belenyugodni, hogy legkedvesebb barátja már nincs vele, így Oscar kutya kiásta sírjából Arthur macskát, és megpróbálta újra életre kelteni.

Különös barátság alakult ki Oscar, a másfél éves lancashire heeler, és Arthur, a házimacska között: elválaszthatatlanok voltak, és mindenben segítették egymást.

Ezért történhetett, hogy miután a néhány nappal ezelőtt elpusztult macskát brit gazdája, Robert Bell elásta a hátsó kertben, Oscar kisurrant a házból, és kikaparta néhai barátját sírjából.

Amikor az idős férfi és neje reggel felébredt, a kutya és egykori kedves pajtása egymás mellett feküdtek a macskakosárban, a szobában.

"Oscar éjszaka valahogy kimászott a macskaajtón, nyilván azzal a szándékkal, hogy visszahozza Arthurt. Mivel Arthur nagytestű macska volt, Oscarnak össze kellett szednie minden erejét" - mondta Robert Bell.

"A kutyus végül behúzta Arthurt a kosarába, és mellette aludt el. Arthur szőre teljesen tiszta volt, amikor megtaláltuk: Oscar nyilván lenyalogatta" - tette hozzá a férfi.

A gazdája ismét eltemette a néhai Arthurt, ezúttal már olyan helyre, ahol a kutya nem férhet hozzá.

A család Oscarra is gondolt: újra van játszótársa, a Limpet nevű kölyökmacska.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×