Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"Az alkohol rosszabb a heroinnál\" - véli a botrányhős sztár

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az alkoholizmus rosszabb a kábítószerezésnél - vélekedett a mindkét szenvedélyt alaposan ismerő Amy Winehouse.

A 24 éves énekesnő egy amerikai magazinnak nyilatkozva elmondta: "az ivászat sokkal rosszabb a heroinozásnál. Az alkohol egy valódi méreg."

Amy Winehouse-nál jobban kevesen tudnák összehasonlítani a két szenvedélybetegséget, hiszen a sztár hosszú ideje küzd alkohol- és drogproblémákkal. A botrányhős énekesnőt többször is elvonókúrára küldték, ám egyszer sem vett részt a kezelésen.

A sztár úgy vélekedett: az ivászat nincs hatással a munkájára, bár hozzátette, hogy vannak olyan esetek, amikor ittasan kezdett el dolgozni, és utána összetörten érezte magát.

Az énekesnő elismerte: ha rosszul érezte magát, általában eléggé berúgott.

Az alkoholizmus sok problémát okozott az immár szőkére festett sztárnak. Egy étterembe betérve egyik barátja emlékeztette, hogy amikor legutóbb ezen a helyen voltak, Amy Winehouse annyira részeg volt, hogy megpróbálta megütni a pincért.

Amy Winehouse kiemelte: nem tulajdonít nagy jelentőséget annak, hogy sokat fogyott az utóbbi időben. "Fogytam, mert nem szívok többé füvet. Edzőterembe járok, sok vizet iszom, és helyesen étkezem" - tette hozzá.

Az énekesnő ugyanakkor a bulvárlapokat hibáztatta, amiért azok a képeken már-már kórosan soványnak állítja be őt is több sztárral, például Victoria Beckhammel együtt.

"Sajnálom Victoriát, mert láttam a képeit, és a combjait sokkal vékonyabbnak ábrázoltak, mint amilyenek a valóságban" - mondta Amy Winehouse.