eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A mobiltelefon buktatta le a diákjával szexelő tanárnőt

Elbocsátották állásából azt a 28 éves brit tanárnőt, aki 16 éves diákjával létesített szexuális kapcsolatot. A tanárt egy mobiltelefonban talált fényképek buktatták le. A pedagógust a jövőben egyetlen iskolában sem alkalmazzák majd.

A férjezett angoltanárnő már hónapokon át tartott fenn kapcsolatot a diákjával, amikor tavaly októberben kiderült az affér. Persze a 16 éves fiú osztálytársai gondolták, hogy kapcsolatuk nem csak a szokásos tanár-diák viszonyra korlátozódik.

Néha ugyanis viselkedésük félreérthetetlen volt: számtalanszor látták például együtt távozni őket az iskolából és mindkettejük telefonjában volt egy kép a másikról.

A tanárnő előszeretettel készített fényképeket is 16 éves kedveséről, éppen ez volt, ami lebuktatta. A rendőrség ugyanis a telefonjában talált képek alapján tudta kideríteni ügyüket.

A 28 éves Jo Gorman férjével él, aki informatikai vezetőként szintén a devoni középiskola alkalmazottja.

Az asszony a jövőben Nagy-Britannia egyetlen iskolájában sem taníthat majd. Emellett felkerül a szexuális zaklatók listájára, amelyet a szigetországban a fiatalokra és gyermekekre veszélyes emberekről tartanak nyilván.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×