Dráma a stúdióban: felvágta az ereit a kirúgott tévésztár

Infostart
2008. január 9. 09:34
Amikor megtudta, hogy kirúgják, felvágta az ereit Jeff Stewart, a legnépszerűbb brit bűnügyi tévésorozat sztárja. Nem gondolhatta azonban teljesen komolyan, hogy meg akar halni, mert azonnal segítséget kért, és kórházba szállították.

Az 52 éves színész 1984 óta játszotta Reg Hollis nyomozót az ITV "The Bill" című sorozatában - ő volt az egyetlen, aki az eredeti szereposztásból még megmaradt. Karácsony előtt azonban - egy komoly vita után - felfüggesztették, most pedig azt is közölték vele, hogy ki van rúgva.

Az elkeseredett színész a hír hallatán az öltözőjében felvágta az ereit. Azután azonban azonnal észbe kapott, mert telefonon segítséget kért a kollégáitól. A biztonsági őrök törték be az ajtót, őt pedig a mentő kórházba szállította.

Az élete nincs veszélyben, éjszakára azonban a kórházban tartották megfigyelésre.

Jeffet tehát nagyon megviselte, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését, pedig egy bennfentes szerint nem lepődhetett volna meg. "Teljesen kilógott a sorból. A rendezők ugyan megszokták, hogy a színészek nyafognak és hisztiznek, de ő túl messzire ment. Azért döntöttek úgy, hogy egy hétre felfüggesztik, hogy lehiggadjon" - nyilatkozta egyikük név nélkül.

A színész 2006 óta szenved lelki betegségben. Akkor összeesett, kórházba szállították, és azóta is gyógyszereket szedett. A színész elismerte, hogy abszolút a padlón volt - de az okokat maga sem tudja.

A színészt 11 éve azzal vádolták meg, hogy kábítószerezik és szado-mazo szexben vesz részt. Jó barátja volt a sorozat korábbi sztárja, Kevin Lloyd, aki alkoholbetegség következtében halt meg 1998-ban.