eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Volt barátjával vigasztalódik a botrányhős énekesnő - képekkel

Míg a férje a rácsok mögött várja, hogyan alakul a sorsa, Amy Winehouse a volt barátjával mulat egy karib-tengeri üdülőhelyen. Lehet, hogy valami nagy meglepetést tartogat Blake Fielder-Civilnek?

A 24 éves énekesnőt egykori szerelmével, a menedzser George Robertsszel pihent együtt a karibi üdülőparadicsomban. Az nem újdonság, hogy a fiatalokat szoros kapcsolat fűzi össze, hiszen Amy férje nem is tagadja, hogy féltékeny Robertsre.

Most viszont nem tudja ellenőrizni az asszonyt, mivel a pentonville-i börtönben ül, ahonnan még karácsonyra sem engedték haza.

"Blake bele fog őrülni, ha megtudja, hogy Amy George-dzsal ment el pihenni, mert már eddig is túl szorosnak tartotta a barátságukat" - árulta el egy jól értesült bennfentes.

A gyerektől várja élete normalizálását

A közös pihenés híre annál is meglepőbb, mert Amy nemrégiben még azt nyilatkozta: mihelyt a férjét kiengedik a börtönből, gyereket szeretne szülni tőle. Ezt állítólag a legutóbbi látogatásán Blake-kel is közölte - árulta el a jól értesült forrás.

Amy azt reméli, a gyerek normalizálhatja egyébként igen zajos és botrányos életüket.

Amy egyébként csak telelése első napjait töltötte Robertsszel, aki a barátnőjével Kelet-Londonban él; most már a kanadai énekes, Bryan Adams mustique-i villájának vendége.

"Amy szeret George-dzsal lenni; imádja őt. De olyan gyakran hívja Blake-et, amilyen gyakran csak tudja. George a szikla, amelyre Amy ezekben a nehéz időkben támaszkodhat" - tette hozzá az ismerős.

Amy Winehouse-nak és George Robertsnek két éve volt viharos szerelmi viszonya. Az énekesnő szóvivője szerint azóta csak barátok, s ilyen minőségben pihentek együtt pár napot.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×