Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Volt barátjával vigasztalódik a botrányhős énekesnő - képekkel

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Míg a férje a rácsok mögött várja, hogyan alakul a sorsa, Amy Winehouse a volt barátjával mulat egy karib-tengeri üdülőhelyen. Lehet, hogy valami nagy meglepetést tartogat Blake Fielder-Civilnek?

A 24 éves énekesnőt egykori szerelmével, a menedzser George Robertsszel pihent együtt a karibi üdülőparadicsomban. Az nem újdonság, hogy a fiatalokat szoros kapcsolat fűzi össze, hiszen Amy férje nem is tagadja, hogy féltékeny Robertsre.

Most viszont nem tudja ellenőrizni az asszonyt, mivel a pentonville-i börtönben ül, ahonnan még karácsonyra sem engedték haza.

"Blake bele fog őrülni, ha megtudja, hogy Amy George-dzsal ment el pihenni, mert már eddig is túl szorosnak tartotta a barátságukat" - árulta el egy jól értesült bennfentes.

A gyerektől várja élete normalizálását

A közös pihenés híre annál is meglepőbb, mert Amy nemrégiben még azt nyilatkozta: mihelyt a férjét kiengedik a börtönből, gyereket szeretne szülni tőle. Ezt állítólag a legutóbbi látogatásán Blake-kel is közölte - árulta el a jól értesült forrás.

Amy azt reméli, a gyerek normalizálhatja egyébként igen zajos és botrányos életüket.

Amy egyébként csak telelése első napjait töltötte Robertsszel, aki a barátnőjével Kelet-Londonban él; most már a kanadai énekes, Bryan Adams mustique-i villájának vendége.

"Amy szeret George-dzsal lenni; imádja őt. De olyan gyakran hívja Blake-et, amilyen gyakran csak tudja. George a szikla, amelyre Amy ezekben a nehéz időkben támaszkodhat" - tette hozzá az ismerős.

Amy Winehouse-nak és George Robertsnek két éve volt viharos szerelmi viszonya. Az énekesnő szóvivője szerint azóta csak barátok, s ilyen minőségben pihentek együtt pár napot.