Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Beleőrül a féltékenységbe a sztárénekesnő bebörtönzött férje

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Rendkívül dühös Amy Winehouse férje, mivel a botrányhős énekesnő előző szerelmével ünnepelte a szilvesztert. A jelenleg börtönben ülő Blaker Field-Civilhez közel álló források szerint a férj igencsak féltékeny világsztár feleségére.

Ismét Amy Winehouse magánéletétől hangos a brit sajtó, miután az énekesnő előző szerelmével ünnepelte a szilvesztert - miközben férje, Blaker Field-Civil börtönbüntetését tölti.

A meglehetősen zaklatott magánéletű Amy Winehouse a pályatárs Bryan Adams vendégeként a karib-tengeri Mustique szigetén szilveszterezett korábbi szerelmével, George Roberts-cel.

A jelenleg a bíróság megsértéséért börtönben ülő férj már akkor kiborult, amikor kiderült, hogy felesége milyen szilvesztert tervez.

"Amy imádta, hogy George vele töltötte az ünnepeket. Amikor csak tudott, beszélt Blake-kel, és biztosította arról, hogy egyáltalán nem érzi jól magát nélküle. Nem akarta azzal mélyíteni a sebet, hogy elmondja, milyen jól érzi magát, amíg férje börtönben ül" - mesélte egy, az énekesnőhöz közel álló forrás.

"Az az igazság, hogy Amy és George szenvedélyes szerelmesek voltak a múltban és közeli barátok maradtak" - tette hozzá a forrás, aki szerint a férj ettől veszélyben érzi kapcsolatukat.

A gyerektől várja élete normalizálását


A közös pihenés híre annál is meglepőbb, mert Amy nemrégiben még azt nyilatkozta: mihelyt a férjét kiengedik a börtönből, gyereket szeretne szülni tőle. Ezt állítólag a legutóbbi látogatásán Blake-kel is közölte - árulta el a jól értesült forrás.

Amy azt reméli, a gyerek normalizálhatja egyébként igen zajos és botrányos életüket.