eur:
394.9
usd:
370.81
bux:
65148.44
2024. április 19. péntek Emma

Felesége ruhatárán állt bosszút a "kisemmizett" férj

Sajátosan állt bosszút a feleségén egy brit üzletember: elégette az asszony ruháit és minden pár cipőjéből egyet. A feleség bűne az volt, hogy eladta a férfi névre szóló rendszámtábláját.

Neil és James Medley-nek látszólag mindene megvolt, ami a boldogsághoz kell: két gyerek, luxuslakás, drága nyaralások és egy Ferrari. Tavaly azonban kiderült, hogy a gazdagságuk látszólagos: több százezer fontos adósságot halmoztak fel, s a hitelezők már azzal fenyegettek, hogy kiakolbólítják őket 750 ezer fontot érő házukból.

Az asszony nem látott más kiutat, mint eladni néhány - szerinte fölösleges - holmit, így például a Ferrari névre szóló rendszámtábláját. Rosszul tette: a veszteség annyira kikészítette a férfit, hogy a kapcsolat teljesen csődbe jutott, és ma már a bíróság tárgyalja a válás pikáns részleteit.

Például azt, milyen bosszút állt a férfi a rendszámtábla miatt: elégette az asszony valamennyi ruháját - és minden pár cipőjéből egyet. Amikor az asszony kérdőre vonta, volt képe sms-ben azt válaszolni, hogy a másik darabot Paul McCartney volt feleségének, Heather Millsnek adta.

Az elégetett ruhák és cipők értéke 12 ezer font (kétmillió forintot), de ez még nem volt elég: Medley tönkretette a családi fényképeket is, mindegyiken kilyukasztotta a sógornője arcát.

A válási per folytatódik a leedsi bíróságon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×