Madonna 34 millióból szilveszterezett

Infostart
2008. január 2. 20:00
Szilveszterkor 100 ezer fontot (több mint 34 millió forintot) tapsolt el Madonna, aki nem az új esztendőt ünnepelte, hanem azt is, hogy eldőlt: megtarthatja Malawiból adoptált kisfiát.

Madonna magánrepülővel utaztatta Indiába egész családját szilveszter este, majd a dzsaipuri Ummed Bhavan Palace szállóban kibérelte a legkülönlegesebb - éjszakánként kétezer fontba (685 ezer forintba) kerülő - lakosztályt, hogy ott ünnepelhessen.

Az énekesnőnek volt is oka az örömre, hiszen mostantól hivatalosan is anyukája lehet annak a kisfiúnak, akit Malawiból hozott el.

A sztár családja immár öttagú: ő és férje, Guy Ritchie filmrendező közösen neveli a 11 éves Lourdes-ot, a 7 éves Roccót és a kétesztendős David Bandát.

Az afrikai kisfiú felügyeleti jogát Madonna azután nyerte el, hogy az ügyben illetékes szociális munkás úgy találta: jó anyja lehet a gyereknek, és támogatta az énekesnő állandó felügyeletre vonatkozó kérvényét.

Madonna azután szervezte az utazást, hogy hallott az őt támogató jelentésről. A hotelban, ahol megszálltak, minden szeszélyét kiszolgálják - mondta az énekesnő egy barátja.