Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ez volt 2007: Paris Hilton börtönben, Robbie Williams megbukik - 2. rész

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Valódi mennyország volt a szórakoztatóipar kedvelőinek 2007 is, hiszen a Led Zeppelin visszatérésétől a látványos botrányokig (Britney Spears, Amy Winehouse és társaik), sztárválásokig (Paul McCartney és Heather Mills), a Diana emlékkoncertig rengeteg minden történt. Ezeket próbáljuk meg felidézni négyrészes összeállításunkban.

Nem szűkölködött nagyszabású eseményekben és botrányokban a szórakoztatóipar 2007-ben. Nehéz eldönteni, kinek az éve volt a tavalyi, hiszen az énekesnők közül a brit Amy Winehouse és az amerikai Britney Spears is botrányt botrányra halmozott.

Visszatért viszont (ha csak egy koncert erejéig is) a legendás Led Zeppelin és új lemezzel jelentkezett Prince, meglepően sikeres volt a kilencvenes évek fiúcsapata, a Take That is.

Íme, 2007 második negyedéve, a teljesség igénye nélkül:

Április


Nem sokat teketóriázik Amy Winehouse és régi-új szerelme: a férfi megkéri az énekesnő kezét, aki lelkesen igent mond. Talán ha tudja, hogy ezzel olyan lejtőn indul el, aminek még mindig nem látszik a vége...

Különös, de Robbie Williams hatalmasat bukott legújabb lemezét, a Rudeboxot Ivor Novello-díjra jelölik.

Május

A Keane együttes frontembere nyilvánosan elismeri, hogy kokainfüggősége miatt többször is az öngyilkosság gondolatával foglalkozott. "Rengeteg időt töltöttem otthon a tévé előtt ismeretterjesztő műsorok előtt zokogva" - nyilatkozza Tom Chaplin.

Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil Miamiban örök hűséget esküsznek egymásnak.

Június


A hónap - és talán az év - legnagyobb szenzációja, hogy a leginkább csak botrányai miatt említhető örökösnő, Paris Hilton ittas vezetés, illetve a próbaidő megsértése miatt börtönbe vonul.

Megkezdődik a fesztiválszezon, aminek rögtön az egyik csúcspontja a Glastonbury-fesztivál. Az Arctic Monkeys és a Babyshambles szolgáltatja az esemény két csúcspontját.