Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ez volt 2007: mindenki újjáalakul - 4. rész

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Valódi mennyország volt a szórakoztatóipar kedvelőinek 2007 is, hiszen a Led Zeppelin visszatérésétől a látványos botrányokig (Britney Spears, Amy Winehouse és társaik), sztárválásokig (Paul McCartney és Heather Mills), a Diana emlékkoncertig rengeteg minden történt. Ezeket próbáljuk meg felidézni négyrészes összeállításunkban.

Nem szűkölködött nagyszabású eseményekben és botrányokban a szórakoztatóipar 2007-ben. Nehéz eldönteni, kinek az éve volt a tavalyi, hiszen az énekesnők közül a brit Amy Winehouse és az amerikai Britney Spears is botrányt botrányra halmozott.

Visszatért viszont (ha csak egy koncert erejéig is) a legendás Led Zeppelin és új lemezzel jelentkezett Prince, meglepően sikeres volt a kilencvenes évek fiúcsapata, a Take That is.

Íme, 2007 utolsó negyedéve, a teljesség igénye nélkül:

Október


Ismét Britney Spears: a villantós, kábítószerezéssel vádolt és látványosan összeomló énekesnő elveszíti a gyermekei feletti felügyeleti jogot, ami volt férjéhez, Kevin Federline-hoz kerül.

Múlik az idő: a Take That énekese, Howard Donald tüdőproblémákkal kórházba kerül, miután nem bírja a színpadi megerőltetést.

Leona Lewis Bleeding Love című dala lesz az év leggyorsabban eladott lemeze. El ne feledkezzünk Amy Winehouse-ról: az énekesnőt Norvégiában cannabis birtoklása miatt letartóztatják.

November

A Take That sikereit megirigyeli a kilencvenes évek másik sikeres fiúcsapata, a Boyzone is - és újjáalakul...

Újabb hírességnek kell börtönbe vonulnia, ám Lindsay Lohan sokkal jobban jár, mint barátnője, Paris Hilton. A színésznő összesen 84 percet (!) tölt a rácsok mögött, majd szabadon távozhat.

Amy Winehouse nagy-britanniai turnéra indul, ami meglehetősen rövidre sikerül, hiszen a birminghami fellépést követően le kell fújni a koncerteket.

Már napok óta nem alakult újjá egyetlen zenekar sem. A monotóniát a The Verve töri meg, amely egy londoni koncerttel jelzi: nem hagyta hidegen a trend.

December

Ki nem találnák: újjáalakul a Spice Girls...

Többszöri csúszás után a Led Zeppelin végül megtartja régóta várt koncertjét, a siker mindent elsöprő, így nem csoda, hogy rögtön meg is indulnak a találgatások (reménykedések?) egy koncertkörút kapcsán.

Ennyi volt hát dióhéjban 2007. Sok minden kimaradt? Tisztában vagyunk vele, de mint az elején is jeleztük: valódi mennyország volt a szórakoztatóipar kedvelőinek a tavalyi év...