Végre egy jó hír a botrányos életű énekesnőnek

Infostart
2007. december 29. 20:45
Miután az egész 2007 elsősorban a botrányairól szólt, év végére jó hírt is kapott Amy Winehouse. A brit énekesnő albumát, a Back to Blacket választották ugyanis a Maxim amerikai magazin olvasói az év lemezének.

Bár magánélete túlzás nélkül romokban hever, Amy Winehouse Back to Black című lemeze népszerű a rajongók körében. Miután a hónap elejének az év legnagyobb példányszámban eladott albuma lett Nagy-Britanniában, most egy amerikai magazin olvasói választották kedvencüknek a brit énekesnő lemezét.

Amy Winehouse albuma a Radiohead In Rainbows és Kanye West Graduation című lemezét előzte meg a Maxim olvasóinak szavazatai alapján.

Az énekesnő más szempontból is jól szerepelt, hiszen Rehab című számánál csak Rihanna Umbrella című dalát szerették jobban a magazin olvasói. Amy Winehouse ráadásul az év áttörése kategóriában is második lett, itt a Feist előzte meg.

Az év zenekara a Radiohead lett, megelőzve a White Stripest. A Led Zeppelin tagjai lettek az év kedvenc vénségei.

Britney Spears két díjat is begyűjtött, bár ezekre aligha lehet büszke: az új lemezén hallható Gimme More lett 2007 legbénább dala, míg őt magát a legőrültebb sztárnak választották (egyébként éppen Amy Winehouse előtt).

Az év filmje a The Simpons lett.