Betiltotta a bulikat a dühös manchesteri sztáredző

Infostart
2007. december 26. 14:46
A Manchester United edzője, Sir Alex Ferguson megelégelte, hogy játékosainak szinte valamennyi összejövetelén valamilyen balhé történik, ezért megtiltotta, hogy bulikat tartsanak.

A pohár azt követően telt be a skót szakembernél, hogy a manchesteri futballisták múlt heti karácsonyi partija után erőszakoskodás vádjával őrizetbe vették a keret egyik fiatal tagját, Jonny Evans. A 19 éves védő tagadta, hogy megerőszakolta volna a feljelentés tevő 26 éves modellt, és valószínűleg igaza is van, ugyanis a hatóságok a nő ellen készülnek vádat emelni félrevezetés miatt.

Sir Alex Ferguson ettől függetlenül nem akar többet hallani a játékosok botrányairól, és ezt megelőzendő, betiltotta a bulikat.

Az angol bajnoki címvédő együttes edzője összehívta játékosait, és közölte velük szigorú döntését. Ha valaki mégis megszegi a szabályokat, az pénzbüntetésre számíthat. Ha az egész csapat elmegy szórakozni, a bírság meghaladhatja az egymillió fontot is a gigantikus heti fizetéseknek köszönhetően.

A skót edzőt az sem hatná meg, ha játékosai megnyernék a bajnokságot májusban. Sir Alex Ferguson ugyanis közölte: a pályán együtt ünnepelne a labdarúgókkal, és kibontanának pár üveg pezsgőt, de többről nem lehet szó.