Ajándékáradat az eltűnt kislány számára

Infostart
2007. december 21. 09:55
Az "elképzelhető legkeményebb" karácsonyra készül a még májusban Portugáliában eltűnt Madeleine McCann családja, miközben a világ minden tájáról rengeteg jókívánság és ajándék érkezik a kislány számára.

Az ajándékáradat már nem sokkal Madeleine május 3-ai eltűnése után elindult, és a kislány megtalálásra létesített alapba is összegyűlt közel 1,1 millió font (mintegy 390 millió forint).

Noha az adakozási kedv érezhetően visszaesett, amikor a szülőket megvádolta a portugál rendőrség, a család egyik barátja szerint továbbra is rengeteg jókívánság és ajándék érkezik, nemcsak Madeleine, hanem testvérei, Sean és Amelie számára is.

A család szóvivője közölte: Gerry és Kate McCannt mérhetetlenül meghatotta a hatalmas támogatás, és remélik, hogy kislányuk karácsonykor már otthon lesz, és felbonthatja a neki szánt ajándékokat.

A szülők egyébként csendes, családias karácsonyt szeretnének, a kétéves ikrek pedig megkapják azokat a csomagokat, amelyeket nekik küldtek.

Ha az ajándékokat már nem tudnák hova tenni, egy részüket ismét jótékony célra ajánlják majd fel. Korábban már több mint kétezer játékot juttattak el Fehéroroszországba a rászoruló gyermekeknek.