eur:
393.93
usd:
368.53
bux:
66275.31
2024. április 24. szerda György

Ötven évig élt együtt halott gyermeke maradványaival

Nagy-Britanniában egy asszony fél évszázadon át élt együtt halott gyermeke maradványaival. A nőnek egykori tánctanárával, egy házas emberrel volt viszonya, a kapcsolatból született a szerelemgyermek.

Gladys Mary Briggs 1957-ben adott életet házasságon kívül született gyermekének. A kicsi azonban meghalt, testét pedig az anya egy táskába tette, és ötven éven át tartotta a lakásában.

A ruhákba csavart maradványokat csak ebben az évben fedezték fel, amikor is az asszonyt rossz egészségi állapota miatt felkeresték a szociális munkások. Mindez még januárban történt, a nő pedig három hónappal később meghalt.

A fiú apja még mindig él, a 102 éves ember azonban semmit sem hajlandó mondani az esetről.

Lánya azonban a gyermek halának vizsgálata során elmondta: annak idején rájött, hogy apja és egykori táncpartnerének kapcsolatából egy gyermek is született, azaz hogy van egy féltestvére, és nagyon meg is rázta a hír. Azt hitte azonban, hogy a fiú nevelőszülőkhöz került.

Elmondta azt is: megpróbáltak kiszedni az apjából, vajon ő-e a halott gyermek apja, a férfi azonban nem volt hajlandó válaszolni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×