Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Nicole Kidman a férje kedvéért elhagyja Hollywoodot!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy évre elhagyja az amerikai filmgyártás központját Nicole Kidman. Az ausztrál színésznő úgy döntött, inkább egy buszon tölti a 2008-as évet, mivel elkíséri férjét, a countryzenész Keith Urbant a turnéján.

Hollywood egyik legragyogóbb csillaga úgy döntött, egy évre elhagyja az álomgyárat és 2008-at inkább egy turnébuszon tölti férje társaságában.

Az Arany iránytű főszereplőjének férje, az ausztrál countryzenész Keith Urban ugyanis jövőre hosszú turnéra indul, melyre szeretné elkísérni Nicole Kidman is.

"Egy zenész feleségeként cigányéletre kell berendezkedni, úgyhogy jövőre én is együtt kóborolok majd vele" - jelentette ki az ausztrál színésznő.

Nicole Kidman és Keith Urban tavaly házasodtak össze, ám kapcsolatuk nem mentes a problémáktól. Legalábbis erre utalnak a színésznő októberi kijelentései, melyek szerint bár "halálosan szerelmes" a férjébe, azt mégsem meri állítani, hogy a házassága boldog lenne. "A szerelem nem garancia a tartós kapcsolatra" - vallotta be a színésznő az Interview című amerikai magazinnak.

Amikor az újságíró megjegyezte, hogy olyan boldognak látszanak együtt, a színésznő azzal válaszolt: "Én ezt soha nem állítottam".

Kidman egyébként azt sem zárja ki, hogy lemond sikeres hollywoodi karrierjéről. "Találtam más dolgokat, amelyek tökéletesen betöltik az életemet" - jelentette ki a 40 éves színésznő, akinek két - még Tom Cruise-zal együtt - örökbe fogadott gyermeke van, a 15 éves Isabella és a 12 éves Conor.