eur:
394.15
usd:
365.31
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Régi álma lehetett, hogy megtapogassa a Mikulás vesszejét

Az egyesült államokbeli Connecticutban szexuális zaklatással vádolt meg egy nőt az egyik bevásárlóközpontban Mikulásként dolgozó férfi.

A Mikulás elmondta, hogy a 33 éves nő beleült az övébe, majd elkezdte tapogatni a férfiasságát. A férfi szerint az eset "bizarr" volt.

Sandrama Lamyt, az állítólagos zaklatót a rendőrség őrizetbe vette, de óvadék ellenében szabadon engedték. A nő január 3-án áll bíróság elé.

Van ennél durvább zaklatás is

Más Mikulásoknak ennél durvább zaklatásokat kell elszenvedniük: Brazíliában ismeretlen tettesek például rálőttek egy helikopterre, amely éppen egy télapót vitt ajándékosztásra.

A rendőrség feltételezése szerint az egyik Rio de Janeiro-i nyomornegyed kábítószer-kereskedői nyitottak tüzet a helikopterre.

A Mikulás egy másik nyomornegyed felé tartott, hogy ajándékokat osszon ki az ott élő gyerekek között.

Miután a földről tűz alá vették a helikoptert, a pilóta visszafordult és leszállt. A Mikulás autóba szállt, és így folytatta az útját. Az ajándékosztásra több mint ezer ember gyűlt össze: gyerekek és szüleik.

A támadásban senki nem sérült meg, de a helikopteren legalább két, lövedék ütötte lyukat találtak. Más "bizarr" Mikulás-történeteket itt talál!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×