Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kiderült, miért nem hajlandó magánéletéről beszélni Johnny Depp

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az elmúlt években gyakorlatilag egyáltalán nem beszélt a családjáról Johnny Depp. Az amerikai színész két gyermek édesapja és míg korábban nem zárkózott el az interjúkban magánélete részleteinek ecsetelése elől, az utóbbi időben erre nem hajlandó. Most az is kiderült, miért...

Az utóbbi két-három évben már szinte egyáltalán nem beszél családjáról Johnny Depp. Napjaink egyik legnagyobb filmsztárjának és párjának, a francia énekesnő Vanessa Paradisnak két gyermeke van, akikről az amerikai színész korábban szívesen beszélt. Mindez azonban 2004 óta megváltozott, most az is kiderült miért...

"Egy televíziós interjúban a családomról és a gyerekeimről kérdeztek. Arról beszéltem, milyen büszke apa vagyok, mennyire imádom a gyerekeimet, mekkora móka velük lenni, miket játszunk és hogy mindez mennyire nagyszerű" - emlékezett vissza egy 2004-es beszélgetésre Johnny Depp.

"Arra gondoltam, 25-30 év múlva, amikor a gyerekeim megnézik majd ezeket a régi felvételeket, milyen büszkék lesznek arra, hogy az apjuk nyilvánosan is elmondta, mennyire imádja őket" - tette hozzá az amerikai színész.

"A műsor után kaptam egy telefonhívást: 'Mi a francot művelsz?' - mondta a vonal túlsó végén Marlon Brando. Mire én: 'Marlon, miről beszélsz?'. 'Semmi közük hozzá!' - felelte, mire én próbáltam megmagyarázni neki, miért beszéltem a gyermekeimről" - mesélte Johnny Depp.

A színész szerint ezt követően a XX. század egyik legnagyobb színésze ezt követően elmagyarázta neki, miért nem szabad beszélnie a magánéletéről: "Egyszerűen nem teszel ilyet, ember! Ez a te saját világod, amihez senkinek semmi köze. Nem arra való, hogy másokat szórakoztass vele!" - mondta Marlon Brando Johnny Deppnek, aki megfogadta a Keresztapa címszereplőjének tanácsát.