Nemi erőszak a Manchester United bulijának helyszínén?

Infostart
2007. december 18. 17:27
A manchesteri rendőrség nyomozást indított egy állítólagos nemi erőszak ügyében, melyet abban a hotelben követtek el, ahol a Manchester United labdarúgói tartották karácsonyi partijukat.

A feltételezés szerint az állítólagos nemi erőszak kedd hajnalban történt a manchesteri Great John Street Hotelben.

"A rendőrség vizsgálatot folytat egy Manchester központjában fekvő szállodában történt nemi erőszakról tett bejelentés ügyében. A rendőrséget kedden hajnali 4 óra 15 perckor értesítették a Great John Streeten található hotelből arról, hogy egy 26 éves nőt megerőszakoltak" - közölte a városi rendőrség egyik szóvivője.

"Valóban rendeztünk egy eseményt hétfő este. Minden lehetséges módon segítjük a nyomozást. Jelenleg zárva vagyunk, de remélhetőleg kedd este ismét ki tudunk nyitni" - mondta a hotel szóvivője.

A SkyNews hírtelevízió helyszíni tudósítója elmondta, hogy hétfő este a Manchester United teljes első kerete (Cristiano Ronaldo kivételével) a város több pontján közösen ünnepelte a közelgő karácsonyt.

"Hétfőn este egy közeli kaszinóban kezdődött a buli, ahol sztriptíztáncosok szórakoztatták a fiúkat. Onnan az Old Grapes pubba mentek, majd a csapat nagy része a Great John Street Hotelben kötött ki" - mondta Tom Parmenter.