eur:
393.3
usd:
367.97
bux:
66129.98
2024. április 24. szerda György

Vezetéssel védekezett a szenilitás ellen a százéves aggastyán

A vezetés segít leküzdeni a szenilitását - védekezett a rendőrök előtt az a 100 esztendős japán férfi, akit az egyenruhások akkor kaptak el, amikor jogosítvány nélkül ült a volán mögé.

Letartóztattak a rendőrök egy Szendaiban élő, 100 esztendős japán nyugdíjast: az egyenruhások azért eredtek a férfi után, mert az autójával elsodorta egy kisfiú esernyőjét.

Amikor a rendőrök kikérdezték az idős sofőrt, kiderült, hogy annak jogosítványát egy augusztusi cserbenhagyásos baleset miatt bevonták.

Az aggastyán november 21-én, jogosítvány nélkül vezetve újabb balesetet okozott. Akkor is kikérdezték a rendőrök, ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy újra autóba üljön.

"Amikor vezetek, ideges leszek, ettől elmúlik a szenilitásom" - mondta legutóbbi lebukását követően az idős férfi a rendőröknek. Egyúttal azt is megígérte, hogy többé nem vezet majd jogosítvány nélkül

A rendőrök, korára való tekintettel, szabadon engedték a magányosan élő idős férfit, aki leginkább akkor használta az autóját, amikor bevásárolni indult.

"Ha nem lenne autóm, nem jutnék el sehová; a túlélés miatt vezetek" - magyarázta az aggastyán.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×