Sorozatban harmadszor nyert a Karib-tenger kalózainak sztárja

Infostart
2007. december 17. 20:40
Minden oka megvan Johnny Deppnek arra, hogy boldog legyen a karácsonya: nem elég, hogy Golden Globe díjra jelölték, de őt választották a világ legjobb autogram-adó sztárjának is - sorozatban harmadszor.

A Karib-tenger kalózai és a Sweeney Todd sztárját egymás után harmadszor választotta meg a legbarátságosabb sztárnak az Autograph magazin, amely minden évben összeállítja az autogramgyűjtők szemszögéből legjobb és legrosszabb hollywoodi sztárok listáját.

Depp azért nyert az idén is, mert változatlanul szívesen ad autogramot; szinte nem fordul vele elő, hogy elutasítaná a rajongók kérését. "Szeret beszélgetni, ismerkedni a rajongóival autogramadás közben, és ha van ideje, több papírt is szívesen aláír" - lelkesedett a magazin decemberi számában Anthony Risi New York-i autogram "kereskedő".

Deppet a tizes listán Matt Damon, George Clooney, Jack Nicholson, Rosario Dawson, John Travolta, Katherine Heigl, Jay Leno, Dakota Fanning és Russell Crowe követi - ő egyébként tavaly még a legrosszabbak között szerepelt.

Utóbbiak listáját az idén Will Ferrell vezeti, utána Tobey Maguire, Joaquin Phoenix, William Shatner és Renée Zellweger következik.