Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Lemészárolta kedvesét a kezdő sátánista

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Megölte feleségét és annak nagyanyját egy brit férfi. William Cocks mindkét nőt halálra szurkálta, a vérfürdő helyszínén sátánista jelképekre bukkantak a rendőrök.

Negyvenszer szúrta meg orosz származású feleségét egy brit férfi, aki aztán neje 82 esztendős nagyanyjával is végzett, majd öngyilkosságot próbált meg elkövetni.

A gyilkosság helyszínére, a feleség, Moszkvától körülbelül 200 kilométerre, Udomljában található lakásába kiérkező rendőrök látták, hogy a padlóba a 666-os, a sátánnak tulajdonított számot karcolta valaki.

A nyomozók a lakásban rábukkantak egy fordított ötágú csillagra, gyanús tartalmú könyvekre, valamint egy különös palástra is: szerintük a férfi, William Cocks rituális gyilkosságokat követett el.

Gombnyomásra

Az 52 éves brit férfi és kedvese, Irina novemberben lépett frigyre egy oroszországi házasságkötő teremben. Néhány nappal a gyilkosságok előtt mindketten leborotválták magukról testszőrzetüket. A nő azt mondta barátainak: így megszabadult múltjától.

"Nem tudom, mi történt. Cigarettáztam az erkélyen, aztán pedig mintha elmezavar sújtott volna. Olyan volt, mintha valaki beprogramozott volna" - vallotta a rendőröknek a gyilkosságokról William Cocks.

A nyomozók szerint elképzelhető, hogy a férfi a gyilkosságok előtt tudatmódosító szert fogyasztott, éppen ezért vizsgálják azt is, milyen cigarettát szívott, mielőtt feleségére támadt.

Szépen indult

William Cocks egy spanyolországi bárban találkozott későbbi feleségével, ahol a nő táncosnőként dolgozott. A férfi októberben Oroszországba utazott, de ő és párja is Nagy-Britanniában terveztek letelepedni: Irina oda nem akarta magával vinni nagyanyját. A pár már le is foglalta a repülőjegyeket.

Volt felesége és húszas éveiben járó fia a közelmúltban hunyt el, ez állítólag nagyon megviselte William Cockst, nővére szerint tavaly idegösszeomlást kapott emiatt.

Nem értik

"Képtelen vagyok elhinni, hogy ez történt, ez borzasztó. Azt hittük, jól van, azt mondta, hogy találkozott egy kedves orosz nővel" - magyarázta testvére, Susan Irwin.

Lánya, Hannah is úgy tudta, hogy apjával minden rendben van. "Néhányszor felhívott és közölte, hogy jól van. Azt mondta, hogy a barátnője boszorkánysággal foglalkozik, médium."

"Az apám egy normális fickó, aki szeret kocsmába járni a cimboráival, de tavaly nem volt jól, azt mondogatta, hogy valaki meg fogja ölni. Paranoiássá vált, 28 napot elmeotthonban töltött" - tette hozzá a 22 éves lány.