eur:
393.89
usd:
364.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Diana szorongott és félt attól, hogy baleset érheti

Diana sugárzott a boldogságtól barátja, Dodi Fayed mellett - állítja a hercegnő mostohaanyja. Lady Raine Spencer szerint a néhai walesi hercegnő félt attól, hogy baleset éri, és meg volt győződve arról, hogy lehallgatják.

Lady Diana és Dodi Fayed kapcsolata mélyebb és szorosabb volt, mint egy egynyári szerelem - számolt be a hercegnő mostohaanyja a néhai walesi hercegnő halálát vizsgáló esküdtszék előtt zajló meghallgatáson.

A Dodi Fayeddel közös nyaralása alatt Diana többször is felhívott, és azt mondta, hogy évek óta nem érezte magát ilyen boldognak - mondta a néhai hercegnő apjának felesége.

"Áradozott, nagyon izgatott és hihetetlenül boldog volt. Azt mondta, hogy több éve nem érezte így magát. Sugárzott az örömtől" - emlékezett vissza egy Dianával folytatott beszélgetésre a 78 éves nő.

"Úgy véltem, hogy Diana és Dodi eljegyzik egymást, majd összeházasodnak" - közölte az 1997-ben elhunyt hercegnő mostohaanyja. Hozzátette: Diana erről nyíltan sohasem mondott semmit, de ezt lehetett érezni abból, ahogyan a barátjáról beszélt.

Lady Spencer kiemelte: a Dodival való találkozása előtt Diana padlón volt, de a közös franciaországi nyaralás során sokkal boldogabb lett.

A 78 éves nő hangsúlyozta: Diana meg volt győződve arról, hogy lehallgatják telefonjait és lakása is be van "poloskázva".

A hercegnő rögeszméje volt, hogy baleset érheti - emelet ki mostohaanyja. "Általános félelmei voltak, hogy nincs minden rendben, valami történik majd vele, akár egy baleset is bekövetkezhet" - fejtette ki.

Lady Spencer arról is beszélt, hogy kezdetben fagyos volt a kapcsolata mostohalányával, de férje 1992-es halála után jobb lett a viszonyuk.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×