Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Diana szorongott és félt attól, hogy baleset érheti

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Diana sugárzott a boldogságtól barátja, Dodi Fayed mellett - állítja a hercegnő mostohaanyja. Lady Raine Spencer szerint a néhai walesi hercegnő félt attól, hogy baleset éri, és meg volt győződve arról, hogy lehallgatják.

Lady Diana és Dodi Fayed kapcsolata mélyebb és szorosabb volt, mint egy egynyári szerelem - számolt be a hercegnő mostohaanyja a néhai walesi hercegnő halálát vizsgáló esküdtszék előtt zajló meghallgatáson.

A Dodi Fayeddel közös nyaralása alatt Diana többször is felhívott, és azt mondta, hogy évek óta nem érezte magát ilyen boldognak - mondta a néhai hercegnő apjának felesége.

"Áradozott, nagyon izgatott és hihetetlenül boldog volt. Azt mondta, hogy több éve nem érezte így magát. Sugárzott az örömtől" - emlékezett vissza egy Dianával folytatott beszélgetésre a 78 éves nő.

"Úgy véltem, hogy Diana és Dodi eljegyzik egymást, majd összeházasodnak" - közölte az 1997-ben elhunyt hercegnő mostohaanyja. Hozzátette: Diana erről nyíltan sohasem mondott semmit, de ezt lehetett érezni abból, ahogyan a barátjáról beszélt.

Lady Spencer kiemelte: a Dodival való találkozása előtt Diana padlón volt, de a közös franciaországi nyaralás során sokkal boldogabb lett.

A 78 éves nő hangsúlyozta: Diana meg volt győződve arról, hogy lehallgatják telefonjait és lakása is be van "poloskázva".

A hercegnő rögeszméje volt, hogy baleset érheti - emelet ki mostohaanyja. "Általános félelmei voltak, hogy nincs minden rendben, valami történik majd vele, akár egy baleset is bekövetkezhet" - fejtette ki.

Lady Spencer arról is beszélt, hogy kezdetben fagyos volt a kapcsolata mostohalányával, de férje 1992-es halála után jobb lett a viszonyuk.