eur:
394.62
usd:
369.55
bux:
65744.57
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kóbor kutya mentette meg egy idős nő életét

Valószínűleg egy kutyának köszönheti az életét egy idős nő Japánban, aki egy teljes éjszakát töltött egy parkban fagyoskodva.

A 73 éves, szellemileg már leépült nő szerda reggel tűnt el otthonról, és csak másnap délután találtak rá egy parkban, nagyjából öt kilométerre lakóhelyétől.

A feltételezések szerint a nő az egész éjszakát a szabadban töltötte, holott a hőmérséklet nulla fok alá süllyedt.

Az életét valószínűleg a kutya testének melege mentette meg - mondta egy rendőr. Hozzátette: a nő mindössze egy vékony pulóvert és kabátot viselt, amikor megtalálták.

A nőt melegítő kutya nem az idős asszonyé, úgy tűnik, a parkban, vagy az ahhoz vezető úton csatlakozott hozzá.

Anna is segített

November utolsó hetében egy menhelyről befogadott kutya mentette meg kétszer is a gazdája életét az Egyesült Államokban.

Az Anna névre hallgató négylábú először felébresztette Candance Jenninset, amikor kigyulladt a lakókocsijuk, majd amikor a nő visszament néhány holmijáért a lángok közé, a kutya mutatta meg neki a kivezető utat.

"Nem találtam volna ki, Anna taszigált az ajtó felé; szabályosan kilökdösött a szabadba" - mondta a hálás gazdi.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×