eur:
393.8
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Brutális támadás Robbie Williams ellen

Nem csitulnak a kedélyek Robbie Williams és volt menedzsere, Nigel Martin-Smith ügyében. Ezúttal utóbbi szólalt meg és kritizálta a szerinte hanyatló népszerűségű, önimádó sztárt.

Alig pár napja adtunk hírt arról, hogy Robbie Williams elveszítette volt együttese, a Take That egykori menedzserével szembeni pert. Az énekes 2006-os The 90s című dalában ugyanis azt állította, hogy az akkor karrierje csúcsán lévő fiúbanda menedzsere ellopta az együttes pénzét.

A vereség miatt Robbie Williamsnek nyilvánosan bocsánatot kell kérnie Nigel Martin-Smithtől, egymillió dolláros kártérítést kell fizetnie és állnia kell a perköltségeket is.

A jelek szerint azonban a volt menedzser nem elégszik meg a győzelemmel, szeretne visszavágni a megaláztatásért. Nigel Martin-Smith legutóbbi nyilatkozatában például úgy vélte: az énekesnek legkevesebb öt év pihenőre lenne szüksége.

A volt menedzser mindezt azzal indokolta, hogy szerinte szemmel láthatóan hanyatlik Robbie Williams népszerűsége és karrierje.

"Robnak most öt év pihenőre lenne szüksége, hiszen nem úszhat szembe a népszerűség árjával. Pihennie kellene és megpróbálni kissé kevésbé imádnia önmagát" - jelentette ki Nigel Martin-Smith.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×