Brutális támadás Robbie Williams ellen

Infostart
2007. december 7. 05:40
Nem csitulnak a kedélyek Robbie Williams és volt menedzsere, Nigel Martin-Smith ügyében. Ezúttal utóbbi szólalt meg és kritizálta a szerinte hanyatló népszerűségű, önimádó sztárt.

Alig pár napja adtunk hírt arról, hogy Robbie Williams elveszítette volt együttese, a Take That egykori menedzserével szembeni pert. Az énekes 2006-os The 90s című dalában ugyanis azt állította, hogy az akkor karrierje csúcsán lévő fiúbanda menedzsere ellopta az együttes pénzét.

A vereség miatt Robbie Williamsnek nyilvánosan bocsánatot kell kérnie Nigel Martin-Smithtől, egymillió dolláros kártérítést kell fizetnie és állnia kell a perköltségeket is.

A jelek szerint azonban a volt menedzser nem elégszik meg a győzelemmel, szeretne visszavágni a megaláztatásért. Nigel Martin-Smith legutóbbi nyilatkozatában például úgy vélte: az énekesnek legkevesebb öt év pihenőre lenne szüksége.

A volt menedzser mindezt azzal indokolta, hogy szerinte szemmel láthatóan hanyatlik Robbie Williams népszerűsége és karrierje.

"Robnak most öt év pihenőre lenne szüksége, hiszen nem úszhat szembe a népszerűség árjával. Pihennie kellene és megpróbálni kissé kevésbé imádnia önmagát" - jelentette ki Nigel Martin-Smith.