Ismét bajban a fiatalkorút megrontó szexi tanárnő - képgaléria!

Infostart
2007. december 6. 05:10
Az egyesült államokbeli Tampa rendőrsége kedden letartóztatta Debra Lafave-t, azt a 27 éves nőt, akit korábban azért ítélt el a bíróság, mert tanárnőként szexuális kapcsolatot kezdett 14 éves tanítványával. A nőt saját felelősségére szabadon engedték, de bíróság elé kell állnia.

Debra Lafave története még 2004-ben kezdődött, amikor 24 évesen kisegítő tanárként dolgozott egy iskolában. Ott szerelmi viszonyba keveredett egy 14 éves tanítványával. A törvénytelen kapcsolat kiderült, a nőt pedig 2005 novemberében három év házi őrizetre és hét év próbaidőre ítélte a bíróság.

Debra Lafave-t egyúttal szexuális zaklatóként is regisztrálták és megtiltották neki, hogy kettesben maradjon bármilyen fiatalkorúkorú személlyel.

A volt tanárnő tavaly január óta egy étteremben dolgozott, ahol munkatársa volt egy 17 éves lány is. Debra Lafave-ot most azért tartóztatták le, mert a vád szerint négyszemközt maradt a lánnyal.

A rendőrség "helytelen, de nem szexuális jellegű kapcsolatként" jellemezte a történteket. A 18. születésnapját január 2-án ünneplő munkatárs szerint beszélgetésük magánjellegű volt, családi gondokról, barátokról, iskolai ügyekről és szexuális jellegű kérdésekről is beszélgettek négyszemközt.

"Leginkább dumcsizásként jellemezném a történteket, amit mindannyian csinálunk nap nap után. Ennyi az egész, se több, se kevesebb... Egyszerű munkahelyi barátságnak nevezném" - nyilatkozta az eset kapcsán John Fitzgibbons, a nő ügyvédje.

Debra Lafave kénytelen volt otthagyni eddigi munkahelyét, jelenleg az édesanyja fodrászüzletében dolgozik.