Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Íme, a legbutább hírességek listája!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Lassan már hagyomány, hogy az Entertainment Weekly magazin időről időre megválasztja a legokosabb hollywoodi hírességeket. A New York Daily News amerikai napilap innen vette az ötletet, hogy megválassza a legbutább hírességeket.

A New York Daily News szerkesztői elöljáróban hangsúlyozzák, hogy ebben az esetben a butaságnak semmi köze nincs az intelligenciához, annál több a rossz döntésekhez: életvitelben, stílusban és szakmai döntésekben.

A szerkesztők meghatározása szerint "kiemelkedően tudománytalan" lista élén a színésznő Lindsay Lohan található, akit a rossz filmes döntések, a törvénytelen tettek és a férfiakkal kapcsolatos rossz ízlés repített az első helyre.

Mögötte a Magyarországon talán kevéssé ismert Kim Kardashian áll. Az örmény származású hírességnek idén októberben jelentek meg meztelen képei a Playboyban. Saját családi műsora, a "Keeping up with Kardashians" október 14-én debütált az E! csatornán. A 27 éves hölgy azért végezhetett az "előkelő" második helyen, mert "szomorú, amikor kiszivárogtatod a szexfelvételed és az senkit sem érdekel".

A harmadik helyen az MTV egyik reality-showjának, a "The Hills"-nek a főszereplője, Spencer Pratt végzett, mert "azt hiszi, a műsorban látható élete a valódi - és azt gondolja, hogy ezt mi is elhisszük".

A lista negyedik helyén az a Jeff Kwatinetz található, aki rábólintott Britney Spears katasztrofális fellépésére az MTV Video Music Awards díjkiosztóján. Ötödik Shia LaBeouf, a Transformers 21 éves sztárja, akit azért tartóztattak le, mert nem volt hajlandó kimenni egy gyógyszertárból

A legbutább tíz között szerepel még Jessica Simpson énekes, Kiefer Sutherland színész (visszaeső ittas vezető), Tori Spelling volt színésznő, egy néhai médiamogul lánya és Rumer Willis "két híres ember kislánya" (Demi Moore és Bruce Willis gyermekéről van szó).