Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Egy 17 éves fiú lőtte agyon a futballsztárt

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A miami vádesküdtszék közölte, hogy a négy betörő közül a 17 éves Eric Rivera gyilkolta meg november 25-én Sean Taylort, az észak-amerikai profi ligában szereplő Washington Redskins amerikaifutballistáját.

A gyilkossággal vádolt Eric Rivera három társával, a 18 éves Charles Wardlow-val, a 19 éves Jason Mitchell-lel és a 20 esztendős Venjah Hunte-val akarta kirabolni a 24 éves védő házát.

Sean Taylor azonban rajtakapta őket, mire egy pisztollyal kétszer rálőttek. Az egyik golyó átszakította a játékos combjában lévő artériát, melynek következtében sok vért vesztett és egy nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe.

A gyanúsítottakat gyilkossággal és fegyveres rablással vádolták meg és kedden már megtartották az első meghallgatást az ügyükben.

A bíró Charles Wardlowt, Jason Mitchellt és Venjah Huntet előzetes letartóztatásban tartotta és nem állapított meg óvadékot, egyben folyamatos megfigyelést rendelt el melléjük, mert szerinte fennáll a veszélye, hogy öngyilkosságot kísérelnek meg.

A tárgyaláson Eric Rivera nem volt jelen, miután még nem szállították át Fort Meyersből Miamiba, az ő meghallgatása szerdán lesz.

Sean Taylort hétfőn búcsúztatták a Florida Nemzetközi Egyetemen, ahol a profi liga vezetői, csapattársai és a Redskins elöljárói mellett több ezer ember gyászolta.