Balesetet szenvedett két rabszállító - hatan megsérültek

InfoRádió / MTI
2007. december 3. 16:15
Balesetet szenvedett hétfőn a büntetés-végrehajtás két szolgálati járműve, az egyik balesetben fogvatartottak és büntetés-végrehajtási dolgozók is megsérültek - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) sajtóirodája.

A BVOP tájékoztatása szerint hétfő délelőtt a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet szolgálati gépjárműve hátulról nekiütközött az előtte hirtelen fékező személygépkocsinak a Hungária körút és a Pongrácz út kereszteződésében.

A gépjárműben 13 fogvatartott utazott, közülük három könnyű sérülést szenvedett. Õket a helyszínre érkező mentőorvos, illetve - az intézetbe történő visszaszállítást követően - az intézet orvosa látta el. Az autóban utazó büntetés-végrehajtási dolgozók közül három könnyű sérültet láttak el.

Nem sokkal később a Budapesti Fegyház és Börtön szolgálati gépjárműje ütközött egy személygépjárművel a Teréz körút és a Podmaniczky utca sarkán. Ebben a balesetben személyi sérülés nem történt. A BVOP tájékoztatása szerint a szolgálati gépkocsiban fogvatartott nem utazott.