Elnémította a szépségeket Antonio Banderas

Infostart
2007. december 2. 07:28
Még mindig megdobogtatja a női szíveket Antonio Banderas. A 47 éves spanyol színész ezúttal egy reklámfilm forgatásán kápráztatta el a vele együtt szereplő modelleket, akik a felvétel után nem győztek áradozni a régóta az Egyesült Államokban élő Antonio Banderasról.

Az egyik brit áruházláncnak forgatott reklámfilmet Antonio Banderas és négy modell, Erin O'Connor, Elizabeth Jagger, Laura Bailey és Twiggy.

A Hollywood aranykorából merítő kisfilm szerint a hölgyek egyetlen férfi kegyéért vetekednek egymással, utóbbi játszotta az immár 47 éves spanyol színész.

A történet és a valóság most nem állt távol egymástól, a hölgyek ugyanis egymást túllicitálva lelkendeztek Antonio Banderas miatt.

"Amikor besétált a forgatásra, mindenki elnémult. Annyira karizmatikus" - lelkendezett például a mindössze 29 éves Erin O'Connor.

"Öt nap forgatást követően már mindenki nagyon fáradt volt, de Antonio izgalmassá és mókássá tette a dolgokat. Zongorázott és amikor véget ért a forgatás, nem is akart távozni" - tette hozzá a modell.