Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Britney Spears ismét gyermeket vár?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Amerikai sajtóhírek szerint ismét gyermeket vár Britney Spears. Az énekesnő partnere megerősítette a hírt, maga Britney Spears viszont cáfolta, hogy várandós lenne.

Állítólag fotókkal is tudja bizonyítani az egyik amerikai magazin, hogy Britney Spears ismét gyermeket vár. A kétgyermekes énekesnő (aki az utóbbi hónapokban botrányt botrányra halmoz, ami miatt elvették tőle két fia felügyeleti jogát) állítólag egy sms-ben be is ismerte, hogy várandós. A magazin azt állítja: a birtokában vannak az üzenetről készített fényképek.

Az apa, J.R.Rotem állítólag a magazin újságíróinak először meg is erősítette a hírt, ám azóta tagad. A zenei producer az év folyamán többször is találkozgatott az énekesnővel.

A lefényképezett sms-üzenetek egyikén arra a kérdésre, hogy Britney Spears tényleg gyermeket vár-e, J.R.Rotem állítólag azt válaszolta: "A hír igaz". Majd megkérdezték tőle, hogy az énekesnő megtartja-e a babát, mire ezt felelte: "Fogalmam sincs, hogy mit tesz majd. Kiszámíthatatlan".

Amikor a hír először napvilágot látott, Britney Spears is mobiltelefont ragadott és szerda reggel cáfolta a hírt egy Los Angeles-i rádiós műsorvezetőnek küldött üzenetben.

"B.S. vagyok, nem tudom, ki találta ezt ki. J.R. azt sem tudja, mi a helyzet. Az egész koholmány, teljesen koholmány" - írta az énekesnő.