eur:
393.92
usd:
364.85
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Mégsem nindzsa ölte meg a sztárok ügynökét

A nyomozók teljes bizonyossággal meggyőződtek arról, hogy személyi titkára ölte meg Linda Steint, aki korábban a Ramones zenekar menedzsere volt, a hetvenes évek óta pedig ingatlanügynökként ügyfelei közé tartozott többek között Bruce Willis, Calvin Klein, Elton John és Madonna.

Az október 30-án New York-i otthonában holtan talált Linda Stein meggyilkolásának ügyében gyorsan a személyi titkárra, a 26 éves Natavia Lowery-re terelődött a gyanú.

A nő sokáig tagadott, és különösebbnél különösebb történetekkel állt elő. Az egyik szerint látott egy nindzsaszerűen felöltözött férfit bemenni Linda Stein lakásába, majd hét puffanást hallott.

A nyomzók azonban nem hittek a meglehetősen bizarr sztorinak, ezért tovább faggatták a 7 hetes terhes asszisztenst, aki végül megtört, és elismerte, hogy ő gyilkolta meg főnökét.

Natavia Lowery elmondta: Linda Stein nemcsak, hogy vele tömette meg a marihuánás pipáját, hanem még az arcába is fújta a füstöt, és nem engedélyezett neki még tíz perc pihenést sem. Ekkor elszakadt nála a cérna, és egy fadarabbal hatszor-hétszer fejbe vágta.

"Túl sokáig dolgoztam egyfolytában... senki sem hallgatott meg" - tette hozzá.

Natavia Lowery ügyvédje ugyanakkor kitart védence ártatlansága mellett, szerinte a rendőrök több órán keresztül faggatták az asszisztenst, így kényszerítették ki a beismerő vallomást.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×