Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Depressziós és bulímiás: összes idei koncertjét lemondta Amy Winehouse

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem lép már fel az idén Amy Winehouse; az énekesnőnek az orvosai tanácsolták, hogy pihenjen, ezért lemondta valamennyi, már meghirdetett koncertjét.

Amy Winehouse egészsége miatt aggódnak az orvosok. A 24 éves énekesnő az idén többször megpróbálkozott az alkohol- és kábítószerelvonó kúrával, de döntésében az is szerepet játszott, hogy kiborult a férje letartóztatása miatt.

Amikor a hatóságok közölték vele, hogy Blake Federer-Civilt - aki ellen a hatóságok félrevezetése miatt emeltek vádat - karácsonyra sem engedik haza, úgy döntött, hogy szót fogad az orvosoknak, és nem lép fel többet az idén.

Kedden este hatezer ember előtt kellett volna fellépnie Bournemouth-ban - a koncertre valamennyi jegy elkelt, akárcsak a többi 16 meghirdetett nagy-britanniai koncertjére.

"Képtelen vagyok a legjobb tudásomat adni a színpadon Blake-em nélkül. Nagyon sajnálom, hogy le kellett mondanom a koncerteket, de nem akarom félszívvel végigcsinálni a körutat, mert imádok énekelni. De a férjem a mindenem, nélküle én sem vagyok ugyanaz, aki voltam" - írta közleményében az énekesnő.

A család megértést kért a sajtótól, és közölték: Amy állapotával kapcsolatban nem fognak nyilatkozni. A család szerint Amy a kábítószer- és alkoholproblémák mellett bulímiás is, és depressziótól szenved.

A nagy-britanniai körút november elején kezdődött Birminghamban, ahol a rajongók kifütyülték az énekesnőt. Hétfőn pedig az okozott botrányt Brightonban, hogy egy órával később kezdődött el a koncert.