eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Depressziós és bulímiás: összes idei koncertjét lemondta Amy Winehouse

Nem lép már fel az idén Amy Winehouse; az énekesnőnek az orvosai tanácsolták, hogy pihenjen, ezért lemondta valamennyi, már meghirdetett koncertjét.

Amy Winehouse egészsége miatt aggódnak az orvosok. A 24 éves énekesnő az idén többször megpróbálkozott az alkohol- és kábítószerelvonó kúrával, de döntésében az is szerepet játszott, hogy kiborult a férje letartóztatása miatt.

Amikor a hatóságok közölték vele, hogy Blake Federer-Civilt - aki ellen a hatóságok félrevezetése miatt emeltek vádat - karácsonyra sem engedik haza, úgy döntött, hogy szót fogad az orvosoknak, és nem lép fel többet az idén.

Kedden este hatezer ember előtt kellett volna fellépnie Bournemouth-ban - a koncertre valamennyi jegy elkelt, akárcsak a többi 16 meghirdetett nagy-britanniai koncertjére.

"Képtelen vagyok a legjobb tudásomat adni a színpadon Blake-em nélkül. Nagyon sajnálom, hogy le kellett mondanom a koncerteket, de nem akarom félszívvel végigcsinálni a körutat, mert imádok énekelni. De a férjem a mindenem, nélküle én sem vagyok ugyanaz, aki voltam" - írta közleményében az énekesnő.

A család megértést kért a sajtótól, és közölték: Amy állapotával kapcsolatban nem fognak nyilatkozni. A család szerint Amy a kábítószer- és alkoholproblémák mellett bulímiás is, és depressziótól szenved.

A nagy-britanniai körút november elején kezdődött Birminghamban, ahol a rajongók kifütyülték az énekesnőt. Hétfőn pedig az okozott botrányt Brightonban, hogy egy órával később kezdődött el a koncert.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×