eur:
392.17
usd:
366.88
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Az újságból tudta meg a pankrátorkirály, hogy elhagyta a felesége

Az újságból tudta meg a Hulk Hogan, hogy a felesége beadta a válópert. A pár házassági tanácsadóhoz járt, de az életükről forgatott valóságshow-ból úgy tűnt, az ellentétek nem kibékíthetetlenek.

"Kösz az információt" - így reagált Hulk Hogan egykori pankrátor, amikor a St. Petersburg Times újságírója felhívta, hogy megkérdezze: mit szól hozzá, hogy a felesége beadta a válópert.

Hogan - akinek az igazi neve Terry Bollea - csak annyit tudott az újságírónak mondani, hogy a felesége három hete Kaliforniában van. "A fenébe, ez a hír teljesen kiütött" - tette hozzá. Nem nyilatkozott a család szóvivője sem.

Hulk és Linda Hogan, valamint két gyermekük a VH1 "Hogan jobban tudja" című tévésorozatának a sztárjai. A valóságshow-ból tudni lehetett, hogy a házaspár tanácsadásra jár, de úgy tűnt, az ellentétek nem kibékíthetetlenek.

A családot mostanában sorra érik a bajok: Hoganék 17 éves fiát, Nicket november 7-én tartóztatták le gondatlan vezetés miatt; a fiú augusztusban törte össze az autóját, amikor az egyik barátjával versenyzett Floridában. A rendőrségi jelentés szerint a megengedett sebesség másfélszeresével hajtott.

Utasa, aki nem kapcsolta be a biztonsági övet, életveszélyesen megsérült. Nicknek valamivel több esze volt, őt védte az öv, így csupán kisebb sérüléseket szenvedett.

A Hogan család 2006-ban költözött a Tampához közeli Clearwaterből Miami Beach-re, hogy két gyermekük, Brooke és Nick könnyebben készülhessen énekesi-színészi karrierjére. Új otthonukat 12 millió dollárért vették a tengerparton.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×