Szaftos titkokat tereget ki szerelmi életéről a volt sztárpár

Infostart
2007. november 23. 06:40
Még alig száradt meg a tinta a golflegenda Greg Norman és (most már volt) felesége válóperes papírján, az egykori szerelmespár ismét egymás torkának esett. A volt házaspár ugyanis kölcsönösen pereli egymást, ezúttal a válóperes megegyezés megszegéséért.

Meglehetősen csúnyára sikeredett a golflegenda Greg Norman és volt felesége, Laura Andrassy válása. Végül sikerült megállapodniuk az 500 millió dolláros vagyon felosztásán, ám a tinta még meg sem száradt a megegyezésen, ismét indulhatnak a bíróságra, hiszen kölcsönösen beperelték egymást.

A csak Nagy Fehér Cápának becézett korábbi golfozó azért indított pert volt felesége ellen, mert úgy véli: Laura Andrassy megsértette az egyezségüket, amikor egy interjúban arról beszélt, miként hódította el tőle férjét a volt teniszsztár, Chris Evert.

A sértett feleség a múlt hónapban elmesélte, hogy miként látogatta meg őket otthonukban Chris Evert, majd miként csábította el Greg Normant. "Chris pontosan tudja, mit tett - és Greg is. Én már túl vagyok rajta, de nem játszom el a néma szemtanút" - nyilatkozta Laura Andrassy.

Greg Norman most azért pereli volt feleségét, mert úgy véli: ezekkel a szavakkal megszegte azt a megállapodást, mely szerint nem beszélnek szakításuk részleteiről. Laura Andrassy ugyanakkor azt állítja: egy szót sem mondott kettejük kapcsolatáról. "Én csupán magamról és Chrisről beszéltem, márpedig vele semmilyen megállapodást nem kötöttem" - érvel az asszony.

Közben Laura Andrassy ügyvédje, Jack Scarola azt állítja: Greg Norman csupán a figyelmet akarja elterelni arról, hogy - szerintük megsértve a megállapodást - nem teljesítette a szerződés bizonyos anyagi feltételeit.

"Keresetet nyújtottunk be Greg ellen a késedelem miatt... az ő lépésük csupán a figyelem elterelését szolgálja" - jelentette ki az ügyvéd, hozzátéve: "Ez egyike azoknak a szerencsétlen helyzeteknek, amikor egyre erősebb lett az ellenségeskedés. Tudom, hogy Laura nem szeretné, ha így folytatódna".

Greg Norman ügyvédje nem kívánt reagálni az elhangzottakra.