eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Öt szeretője volt Diana hercegnőnek - nézze meg őket!

Öt férfi is Diana szeretője volt - hangzott el a hercegnő 1997-es halálos balesetének körülményeit vizsgáló esküdtszék előtt. Az említettek közül korábban egyedül James Hewitt, a brit hadsereg lovasságának hadnagya ismerte el, hogy kapcsolata volt a hercegnővel.

Will Carling, az angol rögbi válogatott volt kapitánya, Barry Mannakee testőr, James Hewitt, a brit hadsereg lovasságának hadnagya, Oliver Hoare műkereskedő és James Gilbey reklámszakember - ők valamennyien Diana hercegnő szeretői voltak.

A listát a hercegnő barátja apjának, Mohamed Al Fayednek a jogi képviselője olvasta fel, miután azt kérdezte Diana volt személyi titkárától, hogy tudtak-e arról, a királyi család mennyire helyteleníti a hercegnő múltbeli kapcsolatait.

"Tisztában volt-e azzal, hogy a rosszallás nemcsak a bulvársajtóban jelent meg, hanem egyenesen a királyi családtól jött?" - kérdezte Michael Mansfield az esküdtszék előtt

"Nem vagyok biztos benne, hogy teljesen tisztában voltam ezzel" - válaszolta Michael Gibbins. A személyi titkár arról is beszámolt, hogy a hercegnő attól félt, lehallgatják telefonjait.

Az említettek közül eddig csak James Hewitt ismerte el, hogy viszonya volt a hercegnővel. A brit hadsereg lovasságának hadnagya 1986-ban találkozott a hercegnővel. Diana lovaglóedzőnek fogadta fel a férfit, akivel hamar összebarátkozott, majd a barátságból szerelmi viszony lett.

<

Will Carling, a "közeli barát" (képgaléria)

A kapcsolat azt is kibírta, amíg James Hewitt Irakban teljesített szolgálatot 1991-ben. Egy évvel később azonban Diana véget vetett a románcnak, és telefonon szakított a hadnaggyal.

Will Carling 1995-ben egy edzőteremben találkozott Dianával, és beleszeretett. A volt válogatott rögbijátékos annyit később elismert, hogy inkább közeli barátok, mint szeretők voltak.

Oliver Hoare-nek négyéves viszonya lehetett a hercegnővel, de sohasem beszélt erről, ahogy James Gilbey sem, akinek korábban egy Dianával való telefonbeszélgetése került nyilvánosságra.

Barry Mannakee meghalt egy motorbalesetben 1987-ben, egy évvel azután, hogy szakított a hercegnővel. Viszonyuk csak az 1990-es évek közepén derült ki.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×