Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"Én vagyok a tökéletes bűnös?\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Folytatódik a nyomozás az olaszországi Perugiában meggyilkolt brit diáklány ügyében. Az eset egy korábbi gyanúsítottja, a kongói származású Diya Lumumba szerint az áldozat lakótársa - akit ugyancsak letartóztattak -, azért keverte bele őt az emberölési ügybe, mert színes bőrű.

A kongói származású férfit azután tartóztatták le, hogy a rendőrök megtalálták az áldozat holttestét. Vele együtt őrizetbe vették a meggyilkolt lány amerikai lakótársát, Amanda Knoxot, és annak olasz barátját, Raffaele Sollecitót.

Diya Lumumbát kedden szabadon engedték, miután a nyomozók nem találták meg se az ujjlenyomatait, se a DNS-ét a gyilkosság helyszínén.

Elfogtak azonban egy újabb gyanúsítottat, az elefántcsontparti származású, de gyerekkora óta Olaszországban élő Rudy Herman Guedét, akinek nyomait megtalálták a lakásban.

"Miért gyanúsított engem Amanda?" - tette fel a kérdést Diya Lumumba, aki nem érti, miért vallotta Amanda Knox, hogy a férfi Meredith Kercher halálakor a lány hálószobájában volt.

"Nem hiszem, hogy valaha meg tudok neki bocsátani" - tette hozzá a férfi, aki egy bárt vezet Perugiában.

"Még mindig nem értem, hogyan keveredhettem bele. Azért, mert fekete vagyok? Mert én vagyok a tökéletes bűnös?" - háborgott a férfi.

Az áldozat lakótársa és annak barátja továbbra is letartóztatásban van.