eur:
394.46
usd:
370.46
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Kandallóban égette el a csecsemőjét a sülysápi nő

Otthon megszülte gyermekét, majd a csecsemőt a kandallóba dobta és elégette Sülysápon egy 36 éves nő. Az anya, akit a nagy vérveszteség miatt jelenleg kórházban ápolnak, beismerte tettét. Emberölés megalapozott gyanúja miatt a Pest megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezni fogja az előzetes letartóztatását - mondta Beluzsárné Belicza Andrea sajtóreferens.

Szerdán a mentők értesítették a rendőrséget, hogy erősen vérző állapotban találtak rá egy 36 éves nőre Sülysápon - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a jelek arra mutattak, hogy a nő otthon szült, de az újszülött hollétéről nem volt információ.

A rendőrök az adatgyűjtés és a kihallgatások alapján megállapították, hogy a nő otthon megszülte a gyermekét, majd a házban található kandallóba dobta a csecsemőt. Ezt a helyszíni szemle és az orvosi vizsgálatok is alátámasztották.

A nő beismerte tettét - emelte ki a sajtóreferens. A 36 éves sülysápi nő bevallotta, hogy a vécén megszülte a gyereket, majd egy törülközőbe csavarta és a kandallóban elégette.

A nőt őrizetbe vették, és az előzetes letartóztatást is kezdeményezni fogják - hangsúlyozta Beluzsárné Belicza Andrea. A sajtóreferens hozzátette: a nő indítéka egyelőre nem ismert.

Orvosszakértő fogja megvizsgálni a kandallóban talált maradványokat, és akár a nő elmeállapotát is - közölte.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×