Iskolában tanít a pornókirálynő

Infostart
2007. november 22. 09:52
A bírálatok hatására felfedte valódi kilétét és "polgári" foglalkozását egy internetes pornósztár: Madameweb, azaz Anna Ciriani olaszt tanít az Itália északkeleti részén fekvő Pordenonéban.

Anna Ciriani azt állítja, hogy az iskolában ő a profizmus mintaképe, mindig mértéktartóan öltözködik, és még véletlenül sem provokálja a gyerekeket. Másodállását tekintve azonban valóban a virtuális pornóiparban érdekelt, a főszereplésével készített, a keménypornó műfajába tartozó felvételek több tucat oldalról tölthetők le.

Igazság szerint a pordenonei iskolában évek óta tudnak a dologról, 2002-ben ugyanis az egyik diák belebotlott Madameweb egyik videójába, néhány képet kinyomtatott, és kiplakátolta velük a mosdót.

Anna Ciriani azóta is zavartalanul folytatta párhuzamos életét, egyre nagyobb pornósikerei miatt azonban ennek hamarosan vége szakadhat. Októberben részt vett a berlini nemzetközi pornófesztiválon, a La Repubblica című olasz lap beszámolója szerint az ő fellépése volt az esemény egyik fénypontja.

Madameweb sikere nem maradt észrevétlen szűkebb hazájában sem. Egyik férfi kollégája a blogjában azt írta: "Madameweb mindig nagyon kedves, senki el sem tudná képzelni, hogy egyszerre száz férfival szeretkezik, óvszer nélkül".

Anna Ciriani védelmébe vette a kettős életét, szerinte az értékeket elsősorban a szülőknek kell átadniuk a gyermekeknek, a tanárok nem helyettesíthetik az apákat és anyákat, utóbbiaknak kell viselkedésmintát adniuk.

Az iskola egyelőre nem jelezte, hogy lépéseket tenne Anna Cirianival szemben.