eur:
392.86
usd:
366.13
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Csaknem belehalt a szégyenbe a pedofíliával vádolt színész

Öngyilkosságot fontolgatott Chris Langham brit színész, akit azért ítélt börtönbüntetésre a bíróság, mert gyermekpornó-felvételeket töltött le az internetről.

Még egy hete sincs, hogy Chris Langhamet kiengedték a börtönből, a színész máris megkezdte elkeseredett küzdelmét, hogy helyreállítsa megtépázott hírnevét.

Az 58 éves Langham továbbra is állítja, hogy nem pedofil, és amíg az interneten kutatott gyerekeket szexuális aktus közben ábrázoló képek után, attól rettegett, hogy önmagáról is talál majd ilyen felvételeket, mivel, mint mondta, nyolcéves korában, egy kanadai nyaraláson maga is szexuális erőszak áldozata lett.

Csaknem megölte magát

Chris Langham a Sky News brit hírtelevíziónak adott interjújában elárulta: azt fontolgatta, hogy öngyilkosságot követ el, amikor nyilvánosságra került, hogy letartóztatták.

A színész már épp egy olyan cső után kutatott, amelyet autója kipufogójára csatlakoztathat, amikor egy alkoholista barátja telefonon kereste, és bejelentette: ugyancsak öngyilkosságra készül. Miután sikerült lebeszélnie barátját arról, hogy véget vessen az életének, Chris Langham rájött, hogy neki sem szabad megölnie magát.

Az interjúban a színész újra megismételte, amit már vallomásában is elmondott: csak azért töltött le gyermekpornót ábrázoló képeket a világhálóról, mert egy új műsorra készült.

"Rosszul tettem, hogy megnéztem a képeket, sajnálom, hogy megtettem, súlyos árat fizettem érte" - mondta Chris Langham. Hozzátette: a tizenöt letöltött felvételből csak négybe nézett bele, és azoknak is csupán az első néhány jelenetét látta, mivel azok készítői kibírhatatlan szörnyűségeket örökítettek meg a kamerával.

Nincs mentség

A brit nemzeti gyermekvédelmi szolgálat munkatársa szerint fontos, hogy végre felállítsanak egy olyan szabályt, amely nem ad kibúvót a pedofiloknak. Zoe Hilton úgy véli: az ilyesmire nincs mentség.

Chris Langham büntetését a brit fellebbviteli bíróság négy hónappal csökkentette, ezért szabadulhatott ilyen korán. Szeptemberben az esküdtszék bűnösnek találta gyerekpornó letöltésében, ugyanakkor felmentette a kiskorú lány molesztálása, és két rendbeli súlyos szexuális bántalmazás vádja alól.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×