eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Bizarr szerelmi háromszög tagja a kislány elrablásával vádolt férfi

Az eltűnt brit kislány utáni nyomozás legújabb fejleményei ismét Robert Muratra terelték a gyanút, arra a brit férfira, akiről a portugál rendőrség úgy tartja, ő rabolta el a gyereket. Nemrég az is kiderült: a férfi bizarr szerelmi háromszög tagja.

Különös a kapcsolat Robert Murat, Michaela Walczuch és Luis Antonio között: fura szerelmi háromszög tagjai. A triót Madeleine McCann eltűnése után kikérdezték a rendőrök, Robert Muratot pedig hivatalosan meg is gyanúsították azzal, hogy ő rabolta el a kislányt.

A nyomozás folyamán felmerült az is, hogy egy benzinkút kamerája ezt a hármast örökítette meg, röviddel a gyerek eltűnése után, a szálat azonban egy idő után nem követték tovább a rendőrök.

Robert Murat és a német származású nő viszonyt kezdett, annak ellenére, hogy Michaela Walczuch férjes asszony: párja, Luis Antonio ugyancsak Portugáliában él és medencetakarítóként dolgozik.

Furcsaságok

Nem elég, hogy Michaela Walczuch megcsalta férjét - állítólag közös gyermekük érdekében -, még csak ki sem költözött közös lakásukból, sőt, Robert Murat is odaköltözött néhány hónapra. A portugál média megszellőztette, hogy hármasban vettek részt szexuális játékokban.

Ezt ugyan később az érintettek cáfolták, és bizonyíték sem volt rá, a trió egyik szomszédja arról beszélt: "Egyértelműen egy pár voltak (Antonio és Walczuch), de több hónapig Robert is velük lakott."

Luis Antonio az ügyet csak úgy kommentálta: "Ismerem Robertet, barátok vagyunk. Nincs mit mondanom."

Michaela Walczuch és Robert Murat gyakran mutatkozott együtt, vacsorázni, sétálni jártak, a nő többször vendégeskedett abban a villában is, amelyben a brit férfi édesanyjával, a 71 éves Jenniferrel lakik.

Állítólag a német származású nő - aki a Jehova Tanúi felekezet tagja - az oka annak, hogy Robert Murat házassága zátonyra futott: felesége, Dawn, közös lányukkal együtt visszaköltözött Nagy-Britanniába, amikor rájött, hogy a férfi megcsalja.

Tagadnak

Májusban mind Michaela Walczuch, mind Robert Murat tagadta, hogy köze lenne a kislány eltűnéséhez, Luis Antonio pedig még a kislány eltűnésére figyelmeztető plakátot is kitett az autójára, hogy segítse a gyerek utáni kutatást.

Robert Muratot később hivatalosan is meggyanúsították emberrablással, ő azonban kitart ártatlansága mellett, pedig több szemtanú is állítja, hogy látta, röviddel Madeleine McCann eltűnése után.

A férfi azt állítja, azon az estén Michaela Walczuchkal volt, később pedig hazament édesanyja villájába, ott töltötte az éjszakát.

Hétfőn a gyerek szülei által felbérelt ügynökség, a Metodo 3 vezetője bejelentette: gyanújuk szerint, amelyet egy szemtanú állítására alapoznak, Michaela Walczuch a kislány eltűnése után két nappal, május 5-én átadta a gyereket egy férfinak, aki egy kocsiba rakta Madeleine-t.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×