Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Megdőlt egy városi legenda: már tizenévesen sem volt szűz a sztárénekes

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Britney Spears újabban már csak a botrányaival tudja felkelteni a sajtó érdeklődését. Újabban arról cikkeznek, hogy az énekesnő egész karrierje hazugságon alapul.

Az egykori sztárénekes igen sokáig hirdette magáról, hogy még szűz, holott állítólag már 14 éves korában elveszítette az ártatlanságát. Minderről az énekesnő egykori ügyvédje számolt be egy amerikai magazinnak.

Bár a szőkeség igen sokáig hangoztatta, hogy mindaddig nem fog szexuális életet élni, amíg férjhez nem megy, Eric Ervin azt állítja, hogy Britney már a gyermekkori szerelmével is létesített szexuális kapcsolatot. Elmesélte azt is, hogy az énekesnő szűzként való bemutatása csak reklámfogás volt.

Az amerikai szőkeség nem sokkal énekesi karrierje kezdete után összejött az azóta már szólókarrierbe kezdett, akkor még egy fiúbandában éneklő Justin Timberlake-kel. A sajtó előtt azonban végig azt kommunikálták, hogy kapcsolatuk csak plátói.

Most azonban az ügyvéd azt is nyilvánosságra hozta, hogy ez szinte egy percig sem volt igaz, a két felkapott zenész már a kapcsolatuk elejétől kezdve intim kapcsolatba került egymással.

Az ügyvéd egy másik titkot is nyilvánosságra hozott az énekesnő famíliájáról. Elárulta, hogy az énekesnő nagymamája 1966-ban, 31 éves korában öngyilkos lett. A depresszióval küzdő asszony néhány évvel korábban elveszítette az egyik gyermekét, ezt pedig már nem tudta feldolgozni.