eur:
392.85
usd:
366.71
bux:
66235.51
2024. április 25. csütörtök Márk

Megdőlt egy városi legenda: már tizenévesen sem volt szűz a sztárénekes

Britney Spears újabban már csak a botrányaival tudja felkelteni a sajtó érdeklődését. Újabban arról cikkeznek, hogy az énekesnő egész karrierje hazugságon alapul.

Az egykori sztárénekes igen sokáig hirdette magáról, hogy még szűz, holott állítólag már 14 éves korában elveszítette az ártatlanságát. Minderről az énekesnő egykori ügyvédje számolt be egy amerikai magazinnak.

Bár a szőkeség igen sokáig hangoztatta, hogy mindaddig nem fog szexuális életet élni, amíg férjhez nem megy, Eric Ervin azt állítja, hogy Britney már a gyermekkori szerelmével is létesített szexuális kapcsolatot. Elmesélte azt is, hogy az énekesnő szűzként való bemutatása csak reklámfogás volt.

Az amerikai szőkeség nem sokkal énekesi karrierje kezdete után összejött az azóta már szólókarrierbe kezdett, akkor még egy fiúbandában éneklő Justin Timberlake-kel. A sajtó előtt azonban végig azt kommunikálták, hogy kapcsolatuk csak plátói.

Most azonban az ügyvéd azt is nyilvánosságra hozta, hogy ez szinte egy percig sem volt igaz, a két felkapott zenész már a kapcsolatuk elejétől kezdve intim kapcsolatba került egymással.

Az ügyvéd egy másik titkot is nyilvánosságra hozott az énekesnő famíliájáról. Elárulta, hogy az énekesnő nagymamája 1966-ban, 31 éves korában öngyilkos lett. A depresszióval küzdő asszony néhány évvel korábban elveszítette az egyik gyermekét, ezt pedig már nem tudta feldolgozni.

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
A gyengülés után visszaerősödött a forint

A gyengülés után visszaerősödött a forint

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×