eur:
393.73
usd:
367.86
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Elárulta titkát a született feleség

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria szerint a boldogság és a rendszeres testedzés a titka annak, hogy még mindig nagyszerűen néz ki. A színésznő ugyanakkor egy interjúban hangsúlyozta: nem éhezteti magát a cél érdekében.

Sem az éhezésben, sem a gyakori luxus szépségápolásban nem hisz Eva Longoria. A Született feleségek sztárja egy interjúban elárulta: az ő titka a belső és külső egyensúly megteremtése.

"Azt hiszem a szépség több dolog keverékéből alakul ki... Természetesen fontos az érzelmi élet egészsége, ugyanakkor nem szabad elfeledkezni a testről sem. Nem az öregedés elleni elszánt harcra gondolok, hanem a rendszeres vértesztekre és a mammográfiára" - fejtegette a Parade magazinnak adott interjúban.

A 32 éves színésznő hangsúlyozta: nem hajlandó éheztetni magát, bár odafigyel az étkezésére. "A diéta, a testedzés, önmagad karbantartása, a rendszeres egészségügyi ellenőrzés, a hozzáállás - ezek mind-mind fontos részét alkotják a szépségnek és az egészségnek" - mondta Eva Longoria.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×